Mr Green Sport Bonus
4.8/5

Mr Green Sport Bonus

MrGreen
5000 SEK
100% Vinstboost

Omsättningskrav: Utan
Lägsta odds: 1,50

18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se

Mr Green är ett av Sveriges mest framgångsrika spelbolag och erbjuder sina användare en riklig tillgång av spel inom odds, casino och poker. Med en av marknadens mest lättnavigerade hemsidor och appar, samt några av marknadens trevligaste kampanjer har Mr Green ett fint omdöme på nätet.

Mr Green recension

Mr Green har kanske inte den största spelmarknaden vad gäller utbud av matcher men de har alla stora ligor och, viktigast, höga odds. När man jämställer olika sidor hamnar Mr Green allt som oftast i toppen vad gäller odds på matcherna. Dessutom ett framstående urval av olika spelformer gör Mr Green till ett självklart val för många spelare idag.

Bonus hos Mr Green

Vi vet alla vad som gäller nuförtiden och att vi inte erbjuds lika många bonusar eller kampanjer som tidigare. Detta har ju såklart att göra med den nya regleringen och att spelbolag enbart får erbjuda en välkomstbonus till nya spelare eller en bonus till spelare om de förslagsvis inte gjort en insättning tidigare.

Bonuskod hos Mr Green

Just nu finns det ingen bonuskod hos Mr Green.

Håll dig uppdaterad; vi aktualiserar våra recensioner dagligen & detsamma gäller givetvis för Mr Green.

Kan man spela utan konto?

Hur fungerar då spelsidan, rent innovativt, finns det möjlighet att betta utan konto hos Mr Green? Sanningen är att det är ganska få spelsidor som lyckas kvala in som kontofria, och när det kommer till Mr Green – så kan man helt klart beskriva dessa som ett av dem.

Det är således fullt möjligt att syssla med betting utan konto hos spelbolaget.

Flashback om Mr Green

Det är alltid viktigt att läsa igenom recensioner och annat på internet innan man väljer att börja spela hos ett nytt spelbolag. Det kan även vara bra att läsa igenom Flashback, eller andra forum för att få mer konkreta svar på ens frågor.

Där finner man nämligen ganska ofta bra och sakliga recensioner om diverse spelsidor.

MrGreen
5000 SEK
100% Vinstboost

Omsättningskrav: Utan
Lägsta odds: 1,50

18+ - Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se
5.0
Tillit
5.0
Spelutbud
4.0
Bonusar
5.0
Support
4.8 Betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Odds & Bettingsidor utan registrering!
© Copyright 2020 Betting utan konto