Pokerböcker Tips

Här kan du se några pokerböcker vi rekommenderar. För att bli en vinnande pokerspelare måste man träna och studera pokerböcker. Naturligtvis finns det många fler som är bra. Men dessa är en mycket bra start. Det dyker upp fler och fler pokerböcker på svenska och det är roligt.

Du kan köpa dem och många fler pokerböcker till bra pris genom Adlibris 

Bli en vinnare på poker av: Stolt Per    Bli en vinnare på poker av: Stolt Per Lär dig mer om pokerspelets grunder och strategier. Massor av tips på hur ökar dina vinstchanser och blir en bättre pokerspelare. Här finns allt du behöver för att bli en bättre spelare. På svenska.

Holdem Poker for advanced players på svenska!    Holdem Poker for advanced players av: David Sklansky, Mason Malmuth Översatt till svenska. Ett måste köp för dig som spelat lite och vill gå vidare. Två av världens absolut mest erkända pokerboks författare har skrivit denna bok tillsammans. Att den nu kommer på svenska måste tas tillvara på. Vi säger: KÖP.

Theory of poker är ett måste för varje seriös pokerspelare    Theory of poker av: David Sklansky Denna bok bör finnas i varje pokerspelares samling. Brukar benämnas som pokerbibeln.

Den svenska varianten av pokerbibeln. Perfekt för nybörjare.    Pokerhandboken av: Dan Glimne Den enda pokerbok på svenska värd att nämnas. Beskriver pokerspelen på ett enkelt och roligt sätt. Perfekt för nybörjaren. Nu i ny upplaga och med flera sidor än tidigare.

En mycket bra bok som behandlar flera olika pokervarianter    Pot-Limit & No-Limit Poker av: Stewart Reuben, Bob Ciaffone Bra tips både gällande texas holdem, Omaha, 7stud, turneringsspel och vanliga spel. Lätt engelska.

Winning low limit holdem är en välskriven och lättläst bok    Winning Low-Limit Hold’Em av: Lee Jones är en mycket bra pokerbok som behandlar low limit holdem spel. Bra skriven och med lätt engelska. En av mina egna favoriter.

Doyle Brunsons Super System 2    Super System 2 av: Doyle Brunson Uppföljaren till den legendariska ”Super System” som kom 1978. Nu är Super System 2 här. Super System 2 behandlar de flesta pokerspel och även pokerpsykologi.

Holdem poker for advanced players    Holdem Poker for advanced players av: David Sklansky Det här är en mycket bra bok för den mer erfarne holdem spelaren. Går mer på djupet med både tips och strategier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Odds & Bettingsidor utan registrering!
© Copyright 2020 Betting utan konto