Poker som jobb

Skulle man kanske kunna försörja sig på poker? Ha poker som ett jobb? Tanken har nog slagit alla som spelat poker någon gång.

Och inte blir det bättre av att media skriver om “Kalle” och allt vad de heter som blivit miljonärer på poker. Att spela runt 10 timmar i veckan kan vara en riktigt lönande hobby. Att spela 40 timmar i veckan eller mer framför en dator kanske inte är så roligt som det låter i längden?

Att spela poker som jobb har verkligen en del spännande fördelar om det lyckas. Du kan jobba när du vill, ta en rast när du känner för det. Och framför allt du slipper en gnatig chef som lägger sig i. Men som vanligt finns det både för och nackdelar.

Nackdelarna måste ändå vara att det finns ingen ekonomisk trygghet. Och skall du försörja en familj måste du tänka på att om du spelar på en sajt som är registrerard utanför EU måste du spela ihop minst det dubbla mot vad du tjänar på ditt jobb nu. Glöm inte att det går bort ungefär hälften i skatt och sociala avgifter.

En annan sak att tänka på innan man tar steget och provar att leva på sitt pokerspel är att det krävs en ansenlig bankrulle – bankroll för att klara av svängningarna. Hur bra du är spelar kommer bankrullen att gå upp och ner. Då gäller det att ha så pass mycket att man inte går gul.

Men det är fullt möjlig och det finns en hel del med svenskar som gör det, lever på sitt pokerspelande. Men det kräver sin man, eller kvinna. Det kräver att du har talang, hängivenhet, disciplin, tålamod och uthållighet. Har jag glömt något? Ja naturligtvis måste man ha en rejäl bankrulle, ekonomi, för att klara av en sån här grej.

Sedan krävs det att du verkligen studerar poker. Att läsa pokerhandboken räcker inte. Läs den 10 gånger och läs sedan allt du kommer över. På nätet finns också massor av information och det gäller att vara fokuserad och verkligen gå in för att lära sig allt om poker.

Onlinepoker Vs Livepoker

Måste man då spela på nätet, kan man inte spela på casinon eller pokerklubbar? Jovisst det fungerar också för en del men det finns några riktigt starka fördelar att spela på nätet istället för live.

Du är helt anonym

Välj själv när du vill spela

Ha på dig det kläder du vill

Ingen väntan på att få sitta ner vid pokerbordet

Du behöver inte ge dealern dricks

Raken är lägre

Bestämmer du dig för att prova på att livnära dig på poker så försök alltid att hitta bord där nybörjare sitter, för anteckningar på både ditt spel, motståndare och din ekonomi. Spela aldrig för pengar som du behöver till annat. Anteckna både vinster och förluster. Var 100% fokuserad på spelet och sitt inte för länge framför datorn. Ta en fika eller en promenad lite då och då. Och framför allt, Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Odds & Bettingsidor utan registrering!
© Copyright 2020 Betting utan konto